Avondklok

23 januari 2021


Reserveren banen
De banen zijn vanaf heden tot 20.30 uur te reserveren. Alle reserveringen na 20.30 uur worden automatisch uit het systeem verwijderd en moeten opnieuw ingepland worden. Vanaf 20.30 uur tot 20.45 uur heeft elk lid de mogelijkheid om het tennispark te verlaten.

Sluiting tennispark vanaf 20.45 uur.
Het tennispark zal t/m in ieder geval 9 februari 2021, elke avond om 20.45 uur sluiten. Het is vanaf dat moment niet meer mogelijk om op het tennispark aanwezig te zijn.

Enkelspel 60 minuten
Het bestuur heeft ervoor gekozen om de komende periode de speeltijd van het enkelspel te verlengen van 45 naar 60 minuten.

Één reservering per dag
Steeds vaker hangen leden meerdere uren achter elkaar af, dit zal vanaf heden niet meer mogelijk zijn. Ook gezien de avondklok willen we zoveel mogelijk leden de kans geven om te tennissen vóór 20.30 uur. Er kan dus nog maar één reservering per lid per dag gemaakt worden. Zijn er meerdere reservering per dag gedaan, wordt een van de reserveringen ook automatisch door het systeem verwijderd. 

Verlichting uitschakelen na gebruik tennisbanen
Een belangrijk aandachtspunt: er zijn nog erg vaak leden die vergeten na het tennissen de verlichtingen van de banen uit te schakelen. Willen jullie eraan blijven denken om de verlichting na het gebruik van de banen uit te schakelen.  

Wij hopen jullie genoeg geinformeerd te hebben.  

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan horen we dat graag.  

Vriendelijke groet,  

Het bestuur
Nico, Rik, Vincent, Annelore en Romy.    

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 315 328 819

Tega '74

Warnersstraat 5
7011 BM Gaanderen