Competitie voorjaar 2024

01 december 2023


Voor het komende jaar 2024 kun je je weer opgeven voor deelname aan de voorjaarscompetitie.

Vind je het leuk om te tennissen en wil je weleens tegen andere spelers spelen? Dan is dit een mooie kans dus geef je op! Het is bovendien ook nog eens erg gezellig.

Je speelt zowel uit als thuiswedstrijden en zo kom je dus ook nog eens op een andere vereniging. Je kunt je individueel en als team opgeven echter bij individuele opgaven moeten we wel kijken of er genoeg aanmeldingen zijn om een team te kunnen vormen. Als dit niet lukt kijken we of je evt als reserve speler bij een ander team kunt invallen. Wij kijken bij opgave dan wat je speelsterkte is en in welke klasse het team ingedeeld kan worden. Soms vragen we in overleg promotie of degradatie aan als we denken dat dit nodig is. De KNLTB beslist dan uiteindelijk of we dat ook gaan krijgen.

De klassen indeling wordt meestal een aantal weken voordat de indeling bekend is gepubliceerd. Daarover zullen we jullie dan indien nodig informeren. Er zijn verschillende mogelijkheden: alléén dames of alléén heren of een mixteam.

Er zijn verschillende mogelijkheden en dagen om te spelen nl; de dinsdagochtend alleen voor dames, donderdagochtend/avond voor heren/ dames en 8&9 spelers. De vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagmiddag is voor zowel dames, heren als mixteams.

De voorjaarscompetitie start begin april en de zomeravondcompetitie waar je je ook voor kunt aanmelden als heren, dames of mixteam start half mei op de woensdagavond. Wij zouden het erg leuk vinden als jullie je opgeven voor de competitie! We gaan samen voor gezelligheid en de extra inkomsten die hieruit voorkomen zijn natuurlijk ook mooi meegenomen voor onze club ;-)

Wil je bij belangstelling dit aan ons doorgeven vóór 10 januari 2024 dan kunnen we dit op tijd doorgeven aan de KNLTB.

Sportieve groet,

Guus van Eijk 0617360250 en Leonie Fintelman 0627315358

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 315 328 819

Tega '74

Warnersstraat 5
7011 BM Gaanderen

KVK-nummer

40119792