Feestavond 50 jaar Tega'74

29 januari 2024


Wat hebben we zaterdag met z’n allen genoten! Een mooiere aftrap van ons 50-jarige jubileumjaar konden we ons niet wensen. 

Ruim voor acht uur waren de meeste leden, oud leden, sponsoren en andere genodigden aanwezig en mocht ik de avond openen. Met ruim 140 aanwezigen was dat best even spannend, maar na een paar zinnen had ik de slag te pakken en kon ik samen met Ilse Seegers de nieuwe Tega-vlag presenteren. Aan het applaus te horen werd het nieuwe ontwerp enthousiast ontvangen.

Even daarna mocht ik wethouder Patrick Moors ontvangen. Patrick was namens de Burgemeester en Wethouders van de gemeente Doetinchem aanwezig. Na prachtige woorden van Patrick, waarbij ook Patrick de vele vrijwilligers van Tega in het zonnetje zette, mocht ik een grote bos bloemen en een prachtige oorkonde voor het 50-jarig bestaan in ontvangst nemen.

Na Patrick Moors was het woord aan Jan Koster. Jan was namens de KNLTB aanwezig. Jan, zo bleek in Jan z’n speech, had zich flink verdiept in de geschiedenis van Tega. Zo wist Jan zelfs te vertellen dat ons park is gerealiseerd waar voorheen een speeltuin was. Uit handen van Jan ontving ik een prachtige KNLTB plaquette voor het 50-jarig bestaan van Tega. Voor beide cadeaus zullen we in ons clubgebouw een mooie plek vinden.

Daarna was het tijd voor de leden van onze feestcommissie. Nadat alle aanwezigen hun juiste tafeltje gevonden hadden voor deelname aan de pubquiz werden door Sandra en Guus de veelal lastige vragen op ons afgevuurd. Ondanks dat dit een hele rommelige indruk gaf heb ik van velen gehoord dat dit erg leuk en gezellig was. Welk team de pubquiz nu precies gewonnen heeft is mij ontgaan, maar ik zag Rob Bongers met de gewonnen bitterballen rondwandelen. 

Na de pubquiz was het aan DJ Fred om de avond tot een waar feest te maken. Dat is zeker gelukt. De eerste dansers kwamen wat twijfelachtig naar voren, maar zoals het gezegde klinkt; als er één schaap over de dam is…. en in dit geval ging dat dus over de mensen op de dansvloer.

Drank en hapjes waren er de hele avond in overvloed en iets na enen ik ben samen met Ilse moe maar heel voldaan naar huis gefietst.

Wat een heerlijke avondje was dit zeg…. En die bos bloemen, die staat prachtig in onze woonkamer…

 
Groeten, Marcel      

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 315 328 819

Tega '74

Warnersstraat 5
7011 BM Gaanderen

KVK-nummer

40119792